Welkom! Mijn naam is Lars Mak, ik ben zanger en acteur en ik geef zangles in Arnhem. Voordat ik de Stemstudio opende, was ik te zien in muziektheaterproducties als WarHorse en RENT. Van 2017 tot en met 2019 speelde ik in de musical Soldaat van Oranje, waarin ik eerder al met regelmaat de hoofdrol mocht vertolken. Neem hier een virtueel kijkje in de studio en vertel me wat ik voor je kan doen!

Lars Mak Zangdocent Arnhem
Stel een vraag

Zangles in de omgeving van Wageningen

Zangles in de buurt van Wageningen volgen? Ik bied privé-zanglessen op maat aan:

Begin je net met zingen en wil je leren wat je zoal kan met je stem, of ben je een professional die zijn of haar techniek wil aanscherpen? Iedereen met een passie voor zang is welkom voor zangles in de buurt van Wageningen!

Mijn basisprincipe is dat iedereen kan leren zingen. Niet iedereen zal de sterrenstatus van Michael Jackson of Beyoncé bereiken, maar zelfs popsterren als zij hebben geen geheime spieren waardoor ze zo goed klinken. Iedereen heeft dezelfde set stembanden en iedereen kan deze set leren beheersen!

Dat iedereen dezelfde spieren heeft, betekent niet dat we allemaal hetzelfde klinken of moeten klinken! Waarschijnlijk heb je een eigen muzieksmaak, een eigen geluid en daarmee eigen wensen voor de zangles in de buurt van Wageningen! Deze wensen bespreken we in een gratis proefles, en aan de hand hiervan stel ik een persoonlijk lesplan op. Een persoonlijke route waarop je leert om in jouw favoriete muziek de juiste stemtechniek en muzikaliteit inzetten. Mijn doel is dat jij alle klanken leert maken die je wil gebruiken, en dat op een gezonde manier en ‘on demand’. Een goede uitgangspositie voor je zangles, ongeacht het genre waarin je zingt!

Wil je gemotiveerd blijven, dan moet je geïnspireerd zien te blijven. Om die reden geef ik zangles in de buurt van Wageningen op een zo inspirerend mogelijke plek: een professionele zangstudio. Minstens zo belangrijk: we hebben geen buren. Dus onder begeleiding van een (digitale) vleugel – en met 25m2 studioruimte – kan je je ongestoord volledig op de muziek en zang storten.

 

Zangles hoeft niet duur te zijn! Als je kiest voor een 10-strippenkaart krijg je wel €5,- korting per les. Een proefles is helemaal gratis! Klik hieronder als je meer informatie wil over de zangles, over tarieven, de zangles of de studio

Meer info en tarieven

De studio

IMG_6371
StemstudioLarsMak-41
IMG_6377
IMG_6394
StemstudioLarsMak-22
IMG_6378
StemstudioLarsMak-1
De persoonlijkheid van een huiskamer gecombineerd met de faciliteiten van een grote muziekschool
-Stemstudio Lars Mak

COVID-19 Maatregelen

Het Coronavirus raakt iedereen, dus ook De Stemstudio. Om zoveel mogelijk lessen op een veilige manier door te laten gaan hebben wij de volgende maatregelen getroffen: Het rooster is ruimer opgezet zodat ik tussen de lessen de studio kan schoonmaken, en...

Lees verder

Heb je een vraag of een verzoek? Vul het formulier hiernaast in, of neem contact op via:

E: info@larsmak.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.