Welkom! Mijn naam is Lars Mak, ik ben zanger en acteur en ik geef zangles in Arnhem. Voordat ik de Stemstudio opende, was ik te zien in muziektheaterproducties als WarHorse en RENT. Van 2017 tot en met 2019 speelde ik in de musical Soldaat van Oranje, waarin ik eerder al met regelmaat de hoofdrol mocht vertolken. Neem hier een virtueel kijkje in de studio en vertel me wat ik voor je kan doen!

Lars Mak Zangdocent Arnhem
Stel een vraag

Zangles in de omstreken van Elst

Wil jij graag een professionele zangles dicht bij Elst volgen? Bij mij kun je eerst een gratis proefles volgen, waarna ik een lesplan op maat voor je maak.

Iedereen kan leren zingen, dat is het uitgangspunt. Of je nou beginner of professional bent, iedereen is welkom! Niet iedereen zal Beyoncé of Michael Jackson worden, maar zelfs de allergrootsten hebben geen geheime set stembanden die ze zo goed maakt. Dus waarom zouden we niet mikken op het hoogste? Iedereen heeft dezelfde spieren en iedereen kan deze leren beheersen.

Iedereen heeft ook een eigen muzieksmaak, eigen doelen en daarmee eigen wensen voor de zangles dicht bij Elst. Dit wordt besproken in de gratis proefles, en aan de hand daarvan maak ik een lesplan op maat! Een persoonlijke route waarop je werkt aan passende stemtechniek, aan muzikaliteit en aan de interpretatie van jouw favoriete muziek. Uiteindelijk leer je álle klanken maken die je wil, en dat op een gezonde manier en ‘on demand’: een uitstekende uitgangspositie voor je zangles, in welk genre dan ook! Je krijgt zangles in een prachtige professionele zangstudio, die met gratis parkeerplaatsen en de bushalte om de hoek, uitstekend bereikbaar is.

De Stemstudio
Inspiratie is een groot deel van motivatie. Vandaar dat ik les geef op een zo inspirerend mogelijke plek: een professionele zangstudio dichtbij het centrum van Arnhem. De Stemstudio bevindt zich op de Velperweg, met gratis parkeerplekken voor de deur. In de studio staat een digitale vleugel, en met 25m2 heb je meer dan genoeg ruimte om al je potentieel te ontwikkelen!

Zangles dicht bij Elst hoeft niet duur te zijn! Zeker niet als je kiest voor een 10-strippenkaart. Zo krijg je maar liefst €5,- korting per les van drie kwartier.

Een proefles is vrijblijvend en helemaal gratis! Klik hieronder voor meer informatie over de zangles, tarieven en de studio.

Meer info en tarieven

De studio

IMG_6371
StemstudioLarsMak-41
IMG_6377
IMG_6394
StemstudioLarsMak-22
IMG_6378
StemstudioLarsMak-1
De persoonlijkheid van een huiskamer gecombineerd met de faciliteiten van een grote muziekschool
-Stemstudio Lars Mak

COVID-19 Maatregelen

Het Coronavirus raakt iedereen, dus ook De Stemstudio. Om zoveel mogelijk lessen op een veilige manier door te laten gaan hebben wij de volgende maatregelen getroffen: Het rooster is ruimer opgezet zodat ik tussen de lessen de studio kan schoonmaken, en...

Lees verder

Heb je een vraag of een verzoek? Vul het formulier hiernaast in, of neem contact op via:

E: info@larsmak.nl
T: 06 2788 1498

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.