Welkom! Mijn naam is Lars Mak, ik ben zanger en acteur en ik geef zangles in Arnhem. Voordat ik de Stemstudio opende, was ik te zien in muziektheaterproducties als WarHorse en RENT. Van 2017 tot en met 2019 speelde ik in de musical Soldaat van Oranje, waarin ik eerder al met regelmaat de hoofdrol mocht vertolken. Neem hier een virtueel kijkje in de studio en vertel me wat ik voor je kan doen!

Lars Mak Zangdocent Arnhem
Stel een vraag

Zangles in de buurt van Dieren

Wil jij graag een professionele zangles in de buurt van Dieren volgen? Kom dan eens een proefles volgen bij Stemstudio Lars Mak.

Ik geef les vanuit het principe dat iedereen kan leren zingen. Niet iedereen zal direct Beyoncé of Michael Jackson worden, maar zelfs de allergrootsten hebben geen geheime set stembanden die ze zo goed maakt. Dus waarom zouden we de lat niet hoog leggen? Iedereen heeft dezelfde spieren en iedereen kan deze leren beheersen.

Iedereen heeft ook een eigen muzieksmaak, eigen doelen en daarmee eigen wensen voor de zangles in Dieren of omgeving. Dit wordt besproken in de gratis proefles van een half uur, en aan de hand daarvan maak ik een lesplan op maat! Een persoonlijke route waarop je werkt aan passende stemtechniek, aan muzikaliteit en aan de interpretatie van jouw favoriete muziek. Uiteindelijk leer je álle klanken maken die je wil, en dat op een gezonde manier en ‘on demand’: een uitstekende uitgangspositie voor je zangles, in welk genre dan ook! Je krijgt zangles in de buurt van Dieren, dicht bij het centrum van Arnhem en in een prachtige professionele zangstudio, die met gratis parkeerplaatsen en de bushalte om de hoek, uitstekend bereikbaar is.

De Stemstudio

Inspiratie is een groot deel van motivatie. Vandaar dat ik mijn lessen niet geef in de bijkeuken, maar in een professionele zangstudio.  De Stemstudio bevindt zich aan de Velperweg, dicht bij het centrum van Arnhem. Minstens zo belangrijk: we hebben geen buren. Dus onder begeleiding van een (digitale) vleugel – en met 25m2 studioruimte – kan je je ongestoord volledig op de muziek en zang storten.

Zangles hoeft niet duur te zijn! Zeker niet als je kiest voor een 10-strippenkaart. Zo krijg je maar liefst €5,- korting per les. Lessen duren 45 minuten. Mocht je andere wensen hebben, neem dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Een proefles is vrijblijvend en helemaal gratis! Klik hieronder voor meer informatie over zangles in Dieren en omstreken, tarieven en de studio.

Meer info en tarieven

De studio

StemstudioLarsMak-41
De persoonlijkheid van een huiskamer gecombineerd met de faciliteiten van een grote muziekschool
-Stemstudio Lars Mak

De Mythe van Talent

Wanneer een sporter succesvol is, wordt er vaak benadrukt dat hij of zij hier ontzettend hard en gedecideerd voor heeft getraind. ‘Hard work pays off’ is wat er dan wordt gezegd. Als zangers of acteurs (en in mindere mate dansers) de top bereiken...

Lees verder

Heb je een vraag of een verzoek? Vul het formulier hiernaast in, of neem contact op via:

E: info@larsmak.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.