Welkom! Mijn naam is Lars Mak, ik ben zanger en acteur en ik geef zangles in Arnhem. Voordat ik de Stemstudio opende, was ik te zien in muziektheaterproducties als WarHorse en RENT. Van 2017 tot en met 2019 speelde ik in de musical Soldaat van Oranje, waarin ik eerder al met regelmaat de hoofdrol mocht vertolken. Neem hier een virtueel kijkje in de studio en vertel me wat ik voor je kan doen!

Lars Mak Zangdocent Arnhem
Stel een vraag

Zangles in Arnhem

Wil jij graag professionele zangles in Arnhem bij Stemstudio Lars Mak? Of je nu een beginner bent en de mogelijkheden van je stem wil ontdekken, of een professional die zijn of haar stem tot in de puntjes wil leren beheersen, iedereen met een passie voor zingen is welkom. Wil je hoger, lager, harder, zachter of gewoon anders leren zingen? Jij bepaalt je doel, ik stippel voor jouw een persoonlijke route uit en samen zorgen we dat je zo snel mogelijk weer nieuwe doelen kan stellen!

Je krijgt zangles in Arnhem in een prachtige professionele zangstudio, die met gratis parkeerplaatsen en de bushalte om de hoek, uitstekend bereikbaar is.

Mijn eerste principe: iedereen kan leren zingen. Goed, niet iedereen zal Beyoncé of Michael Jackson worden, maar zelfs de allergrootsten hebben geen geheime set stembanden die ze zo goed maakt. Dus waarom zouden we niet mikken op het hoogste? Iedereen heeft dezelfde spieren en iedereen kan deze leren beheersen.

Iedereen heeft ook een eigen muzieksmaak, eigen doelen en daarmee eigen wensen voor de zangles. Dit wordt besproken in de gratis proefles, en aan de hand daarvan maak ik een lesplan op maat! Een persoonlijke route waarop je werkt aan passende stemtechniek, aan muzikaliteit en aan de interpretatie van jouw favoriete muziek. Uiteindelijk leer je álle klanken maken die je wil, en dat op een gezonde manier en ‘on demand’: een uitstekende uitgangspositie voor je zangles, in welk genre dan ook!

Inspiratie is een groot deel van motivatie. Vandaar dat ik mijn lessen niet geef in de bijkeuken, maar in een professionele zangstudio.  De Stemstudio bevindt zich aan de Velperweg, dicht bij het centrum van Arnhem. Minstens zo belangrijk: we hebben geen buren. Dus onder begeleiding van een (digitale) vleugel – en met 25m2 studioruimte – kan je je ongestoord volledig op de muziek en zang storten.

Een proefles is gratis! klik hieronder voor meer informatie over tarieven, de zangles en de studio.

Meer info en tarieven

De studio

IMG_6371
StemstudioLarsMak-41
IMG_6377
IMG_6394
StemstudioLarsMak-22
IMG_6378
StemstudioLarsMak-1
De persoonlijkheid van een huiskamer gecombineerd met de faciliteiten van een grote muziekschool
-Stemstudio Lars Mak

COVID-19 Maatregelen

Het Coronavirus raakt iedereen, dus ook De Stemstudio. Om zoveel mogelijk lessen op een veilige manier door te laten gaan hebben wij de volgende maatregelen getroffen: Het rooster is ruimer opgezet zodat ik tussen de lessen de studio kan schoonmaken, en...

Lees verder

Heb je een vraag of een verzoek? Vul het formulier hiernaast in, of neem contact op via:

E: info@larsmak.nl
T: 06 2788 1498

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.