Welkom! Mijn naam is Lars Mak, ik ben zanger en acteur en ik geef zangles in Arnhem. Voordat ik de Stemstudio opende, was ik te zien in muziektheaterproducties als WarHorse en RENT. Van 2017 tot en met 2019 speelde ik in de musical Soldaat van Oranje, waarin ik eerder al met regelmaat de hoofdrol mocht vertolken. Neem hier een virtueel kijkje in de studio en vertel me wat ik voor je kan doen!

Lars Mak Zangdocent Arnhem
Stel een vraag

Zangles in de omgeving van Huissen

Wil jij graag zangles in de buurt van Huissen? Stemstudio Lars Mak biedt zanglessen op maat:

Of je nu net begint met zingen en wil onderzoeken wat je allemaal kan met je stem, of een professional die aan heel specifieke technieken wil werken, iedereen met een liefde voor zang is welkom! Mijn uitgangspositie: iedereen kan leren zingen. Niet iedereen zal zo goed worden als Michael Jackson of Beyoncé, maar zelfs de allerbeste zangers en zangeressen hebben geen extra set stembanden waardoor ze geweldig gaan klinken. Iedereen bezit dezelfde spieren en kan deze leren beheersen door middel van zangles in de buurt van Huissen, bij Stemstudio Lars Mak.

Ook jij hebt een eigen muzieksmaak, een eigen visie en daarmee een eigen beeld van wat je wilt kunnen en leren. Dit bespreek ik samen met jou in de gratis proefles van een half uur waarna ik een lesplan op maat maak. Dit lesplan is een persoonlijke route waarop ik je leer hoe je moet werken aan je stemtechniek, muzikaliteit en de interpretatie van jouw favoriete muziek. Uiteindelijk leer je op een gezonde manier en ‘on demand’ alle klanken maken die je maar wil. Dat is een geweldige doelstelling voor je zangles, ongeacht de stijl waarin je wil zingen!

Motivatie heeft inspiratie nodig! Vandaar dat de zangles in de buurt van Huissen op een inspirerende plek wordt gegeven: een professionele zangstudio. Je vindt Stemstudio Lars Mak dicht bij het centrum van Arnhem op de Velperweg. Je wordt tijdens de zangles begeleidt op een (digitale) vleugel, en met 25m2 hebben we meer dan genoeg ruimte om alles uit de zangles te halen!

Als je kiest voor een 10-strippenkaart krijg je maar liefst €5,- korting per les van drie kwartier! Op die manier hoeft zangles in de buurt van Huissen niet duur te zijn.

Een proefles van een half uur is gratis! Klik hieronder voor meer informatie over de zangles, tarieven en de studio.

Meer info en tarieven

De studio

IMG_6371
StemstudioLarsMak-41
IMG_6377
IMG_6394
StemstudioLarsMak-22
IMG_6378
StemstudioLarsMak-1
De persoonlijkheid van een huiskamer gecombineerd met de faciliteiten van een grote muziekschool
-Stemstudio Lars Mak

COVID-19 Maatregelen

Het Coronavirus raakt iedereen, dus ook De Stemstudio. Om zoveel mogelijk lessen op een veilige manier door te laten gaan hebben wij de volgende maatregelen getroffen: Het rooster is ruimer opgezet zodat ik tussen de lessen de studio kan schoonmaken, en...

Lees verder

Heb je een vraag of een verzoek? Vul het formulier hiernaast in, of neem contact op via:

E: info@larsmak.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.