Welkom! Mijn naam is Lars Mak, ik ben zanger en acteur en ik geef zangles in Arnhem. Voordat ik de Stemstudio opende, was ik te zien in muziektheaterproducties als WarHorse en RENT. Van 2017 tot en met 2019 speelde ik in de musical Soldaat van Oranje, waarin ik eerder al met regelmaat de hoofdrol mocht vertolken. Neem hier een virtueel kijkje in de studio en vertel me wat ik voor je kan doen!

Lars Mak Zangdocent Arnhem
Stel een vraag

Zangles in de omstreken van Velp

Wil jij graag een professionele zangles vlak bij Velp volgen? Kom dan eens een langs voor een gratis proefles bij Stemstudio Lars Mak.

Iedereen kan leren zingen, dat is het uitgangspunt. Het niveau van Michael Jackson of Beyoncé zal niet iedereen bereiken, maar zelfs zij hebben geen geheime set spieren die ze zo goed maakt. Laten we dus mikken op het hoogste! Iedereen heeft dezelfde stembanden en iedereen kan deze leren beheersen.

Iedereen heeft ook een eigen muzieksmaak, eigen klank en daarmee eigen doelen voor de zangles vlak bij Velp. Dit wordt besproken in de 30 minuten durende gratis proefles, en aan de hand daarvan wordt er een lesplan op maat gemaakt! Een persoonlijke route waarop je werkt aan de zangtechniek, muzikaliteit en aan de interpretatie van jouw favoriete muziek. Uiteindelijk leer je op een gezonde manier en ‘on demand’ alle klanken maken die je wil: een geweldige uitgangspositie voor je zangles, ongeacht de stijl waarin je graag zingt! Je krijgt zangles vlak bij Velp, dicht bij het centrum van Arnhem.

De Stemstudio
Inspiratie is een groot deel van motivatie. Vandaar dat ik les geef op een zo inspirerend mogelijke plek: een professionele zangstudio. De Stemstudio bevindt zich op de Velperweg, dichtbij het centrum van Arnhem. In de studio staat een digitale vleugel, en heb je met 25m2 meer dan genoeg ruimte om al je potentieel te ontwikkelen! De studio is uitstekend bereikbaar: Er zijn gratis parkeerplaatsen en de bushalte is om de hoek.

Zangles hoeft niet duur te zijn! Zeker niet als je kiest voor een 10-strippenkaart. Zo krijg je maar liefst €5,- korting per les van drie kwartier.

Een proefles is vrijblijvend en helemaal gratis! Klik hieronder voor meer informatie over zangles vlak bij Velp, tarieven en de studio.

Meer info en tarieven

De studio

IMG_6371
StemstudioLarsMak-41
IMG_6377
IMG_6394
StemstudioLarsMak-22
IMG_6378
StemstudioLarsMak-1
De persoonlijkheid van een huiskamer gecombineerd met de faciliteiten van een grote muziekschool
-Stemstudio Lars Mak

COVID-19 Maatregelen

Het Coronavirus raakt iedereen, dus ook De Stemstudio. Om zoveel mogelijk lessen op een veilige manier door te laten gaan hebben wij de volgende maatregelen getroffen: Het rooster is ruimer opgezet zodat ik tussen de lessen de studio kan schoonmaken, en...

Lees verder

Heb je een vraag of een verzoek? Vul het formulier hiernaast in, of neem contact op via:

E: info@larsmak.nl
T: 06 2788 1498

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.