Welkom! Mijn naam is Lars Mak, ik ben zanger en acteur en ik geef zangles in Arnhem. Voordat ik de Stemstudio opende, was ik te zien in muziektheaterproducties als WarHorse en RENT. Van 2017 tot en met 2019 speelde ik in de musical Soldaat van Oranje, waarin ik eerder al met regelmaat de hoofdrol mocht vertolken. Neem hier een virtueel kijkje in de studio en vertel me wat ik voor je kan doen!

Lars Mak Zangdocent Arnhem
Stel een vraag

Zangles in de omgeving van Nijmegen

Wil jij graag zangles in de buurt van Nijmegen? Bij Stemstudio Lars Mak vind je zanglessen op maat:

Of je nu net begint met zingen en wil onderzoeken wat je allemaal kan met je stem, of een professional die aan heel specifieke technieken wil werken, iedereen met een liefde voor zang is welkom! Mijn eerste principe: iedereen kan leren zingen. Niet iedereen zal zo goed worden als Michael Jackson of Beyoncé, maar ook de allerbeste zangers en zangeressen hebben geen extra set stembanden waardoor ze geweldig gaan klinken. Iedereen bezit dezelfde spieren en kan deze leren beheersen door middel van zangles in de buurt van Nijmegen of omgeving, bij Stemstudio Lars Mak.

Ook jij hebt een eigen muzieksmaak, een eigen visie en daarmee een eigen beeld van wat je wilt kunnen en leren. Dit bespreek ik samen met jou in de gratis proefles van dertig minuten waarna ik een lesplan op maat maak. Dit lesplan is een persoonlijke route waarop ik je leer hoe je moet werken aan je stemtechniek, muzikaliteit en de interpretatie van de muziek waarvan jij het meest houdt. Uiteindelijk kan je op een gezonde manier en ‘on demand’ alle klanken maken die je maar wil. Dat is een geweldige doelstelling voor je zangles, ongeacht de stijl waarin je wil zingen!

 

Om gemotiveerd te blijven, is inspiratie heel belangrijk. Vandaar dat de zangles in de buurt van Nijmegen op een inspirerende plek plaatsvindt: een professionele zangstudio vlakbij het centrum van Arnhem.  Je wordt tijdens de zangles begeleidt op een (digitale) vleugel, en met 25m2 hebben we meer dan genoeg ruimte om alles uit de zangles te halen!

Als je kiest voor een 10-strippenkaart krijg je maar liefst €5,- korting per les van 45 minuten! Op die manier hoeft zangles in de buurt van Nijmegen niet duur te zijn.

Een proefles is gratis! klik hieronder voor meer informatie over tarieven, de zangles en de studio.

Meer info en tarieven

De studio

IMG_6371
StemstudioLarsMak-41
IMG_6377
IMG_6394
StemstudioLarsMak-22
IMG_6378
StemstudioLarsMak-1
De persoonlijkheid van een huiskamer gecombineerd met de faciliteiten van een grote muziekschool
-Stemstudio Lars Mak

COVID-19 Maatregelen

Het Coronavirus raakt iedereen, dus ook De Stemstudio. Om zoveel mogelijk lessen op een veilige manier door te laten gaan hebben wij de volgende maatregelen getroffen: Het rooster is ruimer opgezet zodat ik tussen de lessen de studio kan schoonmaken, en...

Lees verder

Heb je een vraag of een verzoek? Vul het formulier hiernaast in, of neem contact op via:

E: info@larsmak.nl
T: 06 2788 1498

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.